Zilele municipiului

 

Zilele Municipiului 2018

Zilelele Municipiului Roman - 15 - 21 mai 2018, ediţia a IX-a - program

Zilele Municipiului 2017

Zilelele Municipiului Roman - 15 - 21 mai 2017, ediţia a VIII-a - program

Galerie foto

 • Galerie
Zilele Municipiului 2016

Zilelele Municipiului Roman - 14 - 22 mai 2016, ediţia a VII-a - program

Galerie foto

 • Galerie
Zilele Municipiului 2015

Zilelor Municipiului Roman reprezintă pentru „marea familie romaşcană” conectarea la un eveniment devenit tradițional și unic prin amploarea și diversitatea activităților, reliefând spiritul mușatin al unei comunități binecuvântate de Dumnezeu și ancorată intens la deplina afirmare europeană. Vă invităm, dragi romașcani, să fim împreună ca întotdeauna, cu gânduri senine, în aceste zile de autentică sărbătoare, chiar aici, în străvechea cetate a Voievodului Roman-Vodă Mușat.

La mulţi ani, romaşcani de pretutindeni !

Zilelele Municipiului Roman - 14 - 24 mai 2015, ediţia a VI-a - program

Galerie foto

 • Galerie
Zilele Municipiului 2014

Cu prilejul celei de a cincea ediţii a Zilelor Municipiului Roman, în perioada 15 – 22 mai 2014, vă invităm să participaţi la activităţile şi evenimentele culturale, sportive şi artistice dedicate, cu dragoste, Marii familii romaşcane.

La mulţi ani, romaşcani de pretutindeni !

Zilelele Municipiului Roman - 15 - 22 mai 2014, ediţia a V-a - program

Galerie foto

 • Seara Celibidache
 • Inaugurare târguri şi expoziţii de maşini
 • Sfințirea troiței de la Biserica Sf. Voievozi
 • Seară de folclor
 • Concurs Biblioteca Municipală - Speranța pentru mâine
 • Concurs de scenete istorice
 • Crosul Municipiului
 • Seara talentelor locale
 • Concert Pepe si Proconsul
 • Gala Excelenţei in educaţie
 • Orăşelul copiilor
 • Gala Excelenţei Romașcane
 • Teatru de revistă Constantin Tanase
Zilele Municipiului 2013

Primarul Municipiului Roman, domnul Laurențiu Leoreanu vă invită la cea de-a IV-a ediţie a Zilelor Romanului, prilej de sărbătoare și tradiție pentru urbea mușatină în perioada 15-21 mai 2013.

În acest an Romanul va fi gazda unei delegații din Republica Moldova - orașul Ștefan Vodă, vor fi organizate evenimente speciale sportive, artistice și culturale și vor fi dedicate zile speciale excelenței și valorilor romașcane.

Vă lansăm cu bucurie invitația de a vizita Romanul "îmbrăcat în haine de sărbătoare", să petreceți momente frumoase la sărbătoarea "casei noastre Romanul" și să descoperiți surprizele pregătite pentru aceste zile !

Fie ca bunul Dumnezeu să ocrotească Romanul și romașcanii !

La mulți ani romașcani !

Zilelele Municipiului Roman - 15 - 21 mai 2013, ediţia a IV-a - program

Galerie foto

Zilele Municipiului 2012

Primarul Municipiului Roman invită toţi romaşcanii la cea de-a III-a ediţie a Zilelor Municipiului Roman, zile de tradiţie şi sărbătoare cruciale pentru afirmarea pe plan regional a cetăţii muşatine a Romanului.

Anul acesta suntem bucuroşi să avem alături de noi o delegaţie din oraşul Dilijan (Armenia), continuând tradiţia relaţiilor externe ale Romanului, dar şi numeroase surprize, anul 2012 fiind Anul Internaţional Sergiu Celibidache.

Fiecare dintre Zilele Municipiului este presărată cu evenimente culturale, sportive şi artistice pe care vă invităm să le descoperiţi.

Zilelele Municipiului Roman - 14 - 21 mai 2012, ediţia a III-a - program

Zilele Municipiului 2011

Primarul Municipiului Roman invită toţi romaşcanii la zilele de sărbătoare a celei de-a II-a ediţii a Zilelor Municipiului Roman. Alături de noi în acest an avem reprezentanţi din partea oraşelor Tielt (Belgia), Gedera (Israel) şi Edineţ (Republica Moldova). Ca şi la ediţia precedentă avem şansa de a ne demonstra ospitalitatea şi de dezvolta relaţii dincolo de graniţele naţionale. Fiecare din aceste zile este presărată cu suprize pe care vă aşteptăm să le descoperiţi.

Zilele Municipiului Roman - 15 - 21 mai 2011, ediţia a II-a - program

Zilele Municipiului 2010
zilele romanului zilele romanului

Fie ca prima ediţie 2010 a „Zilelor Municipiului Roman” 13 – 22 mai să constituie o adevărată sărbătoare pentru romaşcani, iar străvechea cetate muşatină să găzduiască cu ospitalitate delegaţiile străine astfel încât municipiul Roman să demonstreze, ca de fiecare dată, faptul că este un oraş european, cu oameni implicaţi pozitiv în Romanul social – ştiinţific – cultural al mileniului III.

Zilele Municipiului Roman 13 - 22 mai 2010, ediţia I - program